Lutografie na echtscheiding

De kracht van herinneringen

Na een echtscheiding ontstaat vaak chaos. Je bent in rouw (ja, je rouwt ook na een echtscheiding!) en tegelijkertijd moet je jouw eigen belang goed verdedigen. Je moet het vaak doen met de helft van wat je had. Als je kinderen hebt, zie je ook opeens je kinderen niet meer iedere dag. Het leven dat was, is niet meer. Wie jij was, is niet meer. En nu? Je hebt geen idee. Laat staan dat je weet hoe. Soms is het moeilijk te geloven, maar wat je voelt blijft niet voor altijd. Gelukkig hebben we dat al van meerdere gescheiden mensen gehoord. Er gaat weer rust komen. Ook jij gaat overzicht krijgen en nieuw levensgeluk ervaren. Je gaat je leren verhouden tot een gescheiden leven en als je kinderen hebt, zul je merken dat als jij je beter voelt, zij zich ook beter voelen. Het oude leven onderzoeken, doorwerken, verbinden met het nieuwe leven. Zodat je weer regie over je eigen leven voelt en daarbij zelfs geluk kunt ervaren.  Lutografie helpt daar bij.

Dit is hoe het werkt

Met Lutografie werk je online aan jouw persoonlijke proces in een online programma. Je krijgt toegang tot 10 verschillende verliesthema's die het verwerkingsproces volgen van verleden (jullie leven samen en de scheiding), heden (jouw uitdagingen, emoties en omgeving) en uiteindelijk kijkend naar de toekomst, waarmee je weer rust krijgt in je hoofd en in je lijf.

Elk thema bestaat uit stappen waar je met creatieve oefeningen actief aan de slag gaat, ondersteund door kijktips, artikelen en meditaties. De beelden en teksten die je creëert met de oefeningen kan je aan het einde van Lutografie (laten) printen en binden tot jouw eigen Lutografie herinneringsboek.

Lutografie na scheiding module

260,-

  • Rouw en verlies verwerken op jouw tempo, in je eigen tijd en in je eigen huis
  • Toegang tot meer dan 50 kijktips, artikelen, meditaties en oefeningen
  • Toegang tot een besloten groep van lotgenoten
  • Toegang tot een boekenlijst voor verdere ondersteuning

Ben je niet tevreden of is het toch niet wat voor jou? Geef dit dan in de eerste 14 dagen aan. Je krijgt jouw aankoopbedrag dan zonder vragen terug.

Lutografie in combinatie met therapie

Sessieprijs afhankelijk van therapeut

  • Individuele sessies met therapeut
  • Online Lutografie account
  • Toegang tot oefeningen in overleg met jouw therapeut
  • Therapiesessies op basis van Lutografie oefeningen

Twijfel je nog?

Wil je liever eerst meer informatie over hoe Lutografie werkt en hoe het jou kan helpen, meld je dan aan voor de eerstvolgende webinar.