Lutografie na overlijden

Quality time met de overledene

Na een overlijden lijkt je leven overdekt te zijn door een grauwsluier. Het leven dat was, is niet meer. Wie jij was, dat ben je niet meer. En nu? Je hebt geen idee. Laat staan dat je weet hoe. We hebben allemaal de mogelijkheid om verdriet te dragen en te verwerken, om stapje voor stapje uit het diepe dal te klimmen. Maar het is keihard werken. Werken aan een andere relatie met degene die is overleden (niet loslaten!) en ook werken aan een nieuwe manier van omgaan met het leven. Langzaam breken dan de zonnestralen door de sluier heen. Zodat je ook echt weer plezier kunt gaan ervaren, je met steeds meer zin je bed in de ochtend uitkomt en je van 'lijdend leven' naar leven leiden gaat.
Lutografie helpt daarbij. 

Dit is hoe het werkt

Met Lutografie werk je online aan jouw persoonlijke rouwproces in een online programma. Je krijgt toegang tot 10 verschillende verliesthema's die het rouwproces volgen van verleden (jullie leven samen en het overlijden), heden (jouw uitdagingen, emoties en omgeving) en uiteindelijk kijkend naar de toekomst, waarmee je weer rust krijgt in je hoofd en in je lijf.


Elk thema bestaat uit stappen waar je met allerlei oefeningen actief aan de slag gaat, ondersteund door kijktips, artikelen en meditaties. De beelden en teksten die je creëert met de oefeningen kan je aan het einde van Lutografie (laten) printen en binden tot jouw eigen Lutografie herinneringsboek. 

Lutografie na overlijden module

260,-

  • Rouw en verlies verwerken op jouw tempo, in je eigen tijd en in je eigen huis
  • Toegang tot meer dan 50 kijktips, artikelen, meditaties en oefeningen
  • Toegang tot een besloten groep van lotgenoten
  • Toegang tot een boekenlijst voor verdere ondersteuning

Ben je niet tevreden of is het toch niet wat voor jou? Geef dit dan in de eerste 14 dagen aan. Je krijgt jouw aankoopbedrag dan zonder vragen terug.

Lutografie in combinatie met therapie

Sessieprijs afhankelijk van therapeut

  • Individuele sessies met therapeut
  • Online Lutografie account
  • Toegang tot oefeningen in overleg met jouw therapeut
  • Therapiesessies op basis van Lutografie oefeningen

Twijfel je nog?

Wil je liever eerst meer informatie over hoe Lutografie werkt en hoe het jou kan helpen, meld je dan aan voor de eerstvolgende webinar.