Vaderdag - 30% korting op alle Lutografie modules (Geldig 10-16-juni)

Lutografie bij levend verlies

Leren te dragen wat soms ondraaglijk lijkt

Rouwen is het proces van keer op keer te proberen de donkere wolken weg te schuiven en weer een zonnestraaltje proberen te zien. Je rouwt ook bij levend verlies. Het leven dat was, is niet meer. Wie jij was, dat ben je niet meer. En nu? Hetzelfde zal het niet meer worden. Het wordt anders. Rouwen is werken om je te verhouden tot datgene wat, of diegene die, verloren is gegaan. Ook werken aan een nieuwe manier van omgaan met het leven. Zodat ook jij de balans kunt gaan terugvinden en het ondraaglijke kunt dragen. Lutografie helpt daarbij.

Dit is hoe het werkt

Met Lutografie werk je online aan jouw persoonlijke rouwproces in een online programma. Je krijgt toegang tot 10 verschillende verliesthema's die het rouwproces volgen van verleden, heden (jouw uitdagingen, emoties en omgeving) en uiteindelijk kijkend naar de toekomst, waarmee je weer rust krijgt in je hoofd en in je lijf.

Elk thema bestaat uit stappen waar je met creatieve oefeningen actief aan de slag gaat, ondersteund door kijktips, artikelen en meditaties. De beelden en teksten die je creëert met de oefeningen kan je aan het einde van Lutografie (laten) printen en binden tot jouw eigen Lutografie herinneringsboek.

Lutografie bij levend verlies module

260,-

  • Rouw en verlies verwerken op jouw tempo, in je eigen tijd en in je eigen huis
  • Toegang tot meer dan 50 kijktips, artikelen, meditaties en oefeningen
  • Toegang tot een besloten groep van lotgenoten
  • Toegang tot een boekenlijst voor verdere ondersteuning

Ben je niet tevreden of is het toch niet wat voor jou? Geef dit dan in de eerste 14 dagen aan. Je krijgt jouw aankoopbedrag dan zonder vragen terug.

Lutografie in combinatie met therapie

Sessieprijs afhankelijk van therapeut

  • Individuele sessies met therapeut
  • Online Lutografie account
  • Toegang tot oefeningen in overleg met jouw therapeut
  • Therapiesessies op basis van Lutografie oefeningen

Twijfel je nog?

Wil je liever eerst meer informatie over hoe Lutografie werkt en hoe het jou kan helpen, meld je dan aan voor de eerstvolgende webinar.