Vaderdag - 30% korting op alle Lutografie modules (Geldig 10-16-juni)

Lutografie na kindverlies

Quality time met jouw overleden kind

Voor altijd een kind tekort. Als je kind overlijdt, lijkt je leven overdekt te zijn door een grauwsluier. Het leven dat was, is niet meer. Wie jij was, dat ben je niet meer. En nu? Je hebt geen idee. Laat staan dat je weet hoe. Je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. We hebben allemaal de mogelijkheid om verdriet te dragen en te verwerken, om stapje voor stapje uit het diepe dal te klimmen. Dat is moeilijk en zwaar. Rouwen is keihard werken. Werken aan een andere relatie met jouw overleden kind en ook werken aan een nieuwe manier van omgaan met het leven. Zodat jouw overleden kind ook een plek houdt in dit leven en hij/zij altijd onderdeel blijft van jouw gezin. Koesteren van wat was en tegelijkertijd het leven weer oppakken, zodat ook jij open kunt staan voor zonnestraaltjes, in welke vorm dan ook. Je gaat meer kracht voelen, meer plezier ervaren en langzaam maar zeker klim je uit het diepe zwarte gat, zodat ook jij van lijdend leven naar leven leiden kan gaan. Lutografie helpt daarbij.

Dit is hoe het werkt

Met Lutografie werk je online aan jouw persoonlijke rouwproces in een online programma. Je krijgt toegang tot 10 verschillende verliesthema's die het rouwproces volgen van verleden (jouw leven voor het overlijden, en de periode rondom het overlijden), heden (jouw uitdagingen, emoties en omgeving) en uiteindelijk kijkend naar de toekomst, waarmee je weer rust krijgt in je hoofd en in je lijf.

Elk thema bestaat uit stappen waar je met creatieve oefeningen actief aan de slag gaat, ondersteund door kijktips, artikelen en meditaties. De beelden en teksten die je creëert met de oefeningen kan je aan het einde van Lutografie (laten) printen en binden tot jouw eigen Lutografie herinneringsboek.

Lutografie na kindverlies module

260,-

  • Rouw en verlies verwerken op jouw tempo, in je eigen tijd en in je eigen huis
  • Toegang tot meer dan 50 kijktips, artikelen, meditaties en oefeningen
  • Toegang tot een besloten groep van lotgenoten
  • Toegang tot een boekenlijst voor verdere ondersteuning

Ben je niet tevreden of is het toch niet wat voor jou? Geef dit dan in de eerste 14 dagen aan. Je krijgt jouw aankoopbedrag dan zonder vragen terug.

Lutografie in combinatie met therapie

Sessieprijs afhankelijk van therapeut

  • Individuele sessies met therapeut
  • Online Lutografie account
  • Toegang tot oefeningen in overleg met jouw therapeut
  • Therapiesessies op basis van Lutografie oefeningen

Twijfel je nog?

Wil je liever eerst meer informatie over hoe Lutografie werkt en hoe het jou kan helpen, meld je dan aan voor de eerstvolgende webinar.