Vaderdag - 30% korting op alle Lutografie modules (Geldig 10-16-juni)

Lutografie voor jongeren in rouw

Vertel jouw verhaal

Na een overlijden lijkt alles zwaarder, donkerder, moeilijker. Naar school gaan, werken, vrienden ontmoeten. Alles is een beetje moeilijker geworden. Jij bent niet meer jezelf. En nu? We hebben allemaal de mogelijkheid om verdriet te dragen en te verwerken, om stapje voor stapje uit het diepe dal te klimmen. Maar het is keihard werken. Werken aan een nieuwe manier van omgaan met het leven. Langzaam breken dan de zonnestralen door de donkere sluier heen. Lutografie helpt daarbij.

Dit is hoe het werkt

Met Lutografie werk je online aan jouw rouwproces in een online programma. Je krijgt toegang tot 10 verschillende verliesthema's die het rouwproces volgen van verleden (jullie leven samen en het overlijden), heden (jouw uitdagingen, emoties en omgeving) en uiteindelijk kijkend naar de toekomst, waarmee je weer rust krijgt in je hoofd en in je lijf.


Elk thema bestaat uit stappen waar je met creatieve oefeningen actief aan de slag gaat, ondersteund met video's, spreuken, leestips en meditaties. Via oefeningen vertel jij jouw verhaal. Deze oefeningen kan je later printen en binden tot jouw eigen herinneringsboek. 

Lutografie voor jongeren module

260,-

  • Rouw en verlies verwerken op jouw tempo, in je eigen tijd en in je eigen huis
  • Toegang tot meer dan 40 kijktips, artikelen, meditaties en oefeningen
  • Toegang tot een besloten groep van lotgenoten
  • Toegang tot een boekenlijst voor verdere ondersteuning

Ben je niet tevreden of is het toch niet wat voor jou? Geef dit dan in de eerste 14 dagen aan. Je krijgt jouw aankoopbedrag dan zonder vragen terug.

Lutografie in combinatie met therapie

Sessieprijs afhankelijk van therapeut

  • Individuele sessies met therapeut
  • Online Lutografie account
  • Toegang tot oefeningen in overleg met jouw therapeut
  • Therapiesessies op basis van Lutografie oefeningen

Twijfel je nog?

Wil je liever eerst meer informatie over hoe Lutografie werkt en hoe het jou kan helpen, meld je dan aan voor de eerstvolgende webinar.