Lutografie na kanker

De kracht van herinneren

Verder gaan nadat je behandelingen tegen (of voor) kanker zijn afgerond, valt niet mee. Je omgeving kan wellicht denken "zo, nu weer verder". Misschien denk je dat zelf ook! Je realiteit kan heel anders voor je voelen!
Rouwen doe je ook nadat je de diagnose kanker hebt gekregen. Misschien dat je pas als je behandelingen zijn afgerond, toekomt aan die rouw. Rouwen betekent ook het vinden van een nieuwe manier van omgaan met het leven. Lutografie helpt daarbij.

Deze module is ontwikkeld in samenwerking met het Ingeborg Douwes Centrum. 

Dit is hoe het werkt

Met Lutografie werk je online aan jouw persoonlijke proces dat je door bent gegaan vanaf jouw diagnose. Dit doe je in een online programma. Je krijgt toegang tot 10 verschillende verliesthema's die dit proces volgen van verleden (je leven voor de diagnose en tijdens de behandelingen), heden (jouw uitdagingen, emoties en omgeving) en uiteindelijk kijkend naar de toekomst, waarmee je weer rust krijgt in je hoofd en in je lijf.

Elk thema bestaat uit stappen waar je met creatieve oefeningen actief aan de slag gaat, ondersteund door kijktips, artikelen en meditaties. De beelden en teksten die je creëert met de oefeningen, kun je aan het einde van Lutografie (laten) printen en binden tot jouw eigen Lutografie herinneringsboek. 

Lutografie na kanker module

260,-

  • Verwerken op jouw tempo, in je eigen tijd en in je eigen huis
  • Toegang tot meer dan 50 kijktips, artikelen, meditaties en oefeningen
  • Toegang tot een besloten groep van lotgenoten
  • Toegang tot een boekenlijst voor verdere ondersteuning

Ben je niet tevreden of is het toch niet wat voor jou? Geef dit dan in de eerste 14 dagen aan. Je krijgt jouw aankoopbedrag dan zonder vragen terug.

Lutografie in combinatie met therapie

Sessieprijs afhankelijk van therapeut

  • Individuele sessies met therapeut
  • Online Lutografie account
  • Toegang tot oefeningen in overleg met jouw therapeut
  • Therapiesessies op basis van Lutografie oefeningen

Twijfel je nog?

Wil je liever eerst meer informatie over hoe Lutografie werkt en hoe het jou kan helpen, meld je dan aan voor de eerstvolgende webinar.